...och han har en extremt lam ursäkt.

Jag är chockad varje dag över att Tedros, Gates, Schwabb, Fauci, Trudeau och andra superkryp inte arresteras eller stoppas på något sätt. Här är 35 äckliga sekunder av Tedros.

Men han är åtminstone ärlig om att skotten dödar barn:

I motsats till Tedros är anledningen till att etiopierna inte tar till sig av stöten att de är smarta;  De har blivit kloka på Gates och Tedros efter att ha blivit förgiftade och misshandlade i åratal..

När det gäller Tedros påstående att han protesterar mot sina etiopiska medmänniskors lidande är det en fars. Hans historia i Etiopien är en terroristisk och våldsam kommunistisk regimtjänsteman.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Våra allierade

sv_SESvenska