Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Afrika reser sig upp mot Covid-kräkningarna

Shabnam Palessa Mohamed förklarar, med insikter för oss alla.

Afrika är den kontinent på jorden som har minst injektion. Dr VandenBossche anser att de är det sista hoppet om flockimmunitet mot SARS-C0V2 bland människor. I årtionden har de patetiska storföretagen inom läkemedelsindustrin kränkt och experimenterat med afrikaner mer än de flesta av oss, så afrikanerna är klokare och litar mindre på Gates, Tedros, WHO, GAVI och andra kovida krypskyttar.  

Shabnam Palessa Mohamed är min kära och respekterade vän. Vi är nära kollegor i kampen för att störta de globala rovdjuren och återupprätta mänskliga rättigheter och rättsstatsprincipen. Hon är min kollega styrkommitténs ledamöterr av den Världsrådet för hälsa, samt ordförande för WCH:s kommitté för juridik och aktivism, som jag är medlem i. Hon är advokat, medlare, prisbelönt aktivist och journalist, grundare av African Sovereignty Coalition, VD för Transformative Health Justice, verkställande direktör för Children's Health Defense Africa (Försvaret för barns hälsa)och mycket mer.

Här i ett samtal med Alex Newman från Ny amerikanskShabnam förklarar att afrikaner håller på att vakna upp till de farliga agendor som drivs av Big Pharma och den ena världsordningen. Afrikanerna var redan skeptiska till regeringar, internationella organisationer och företagskolonialister, men COVID-pandemin har förstärkt detta uppvaknande. Ändå kämpar de globalistiska institutionerna tillbaka och arbetar för att undergräva de afrikanska nationernas suveränitet. Mohamed hjälper till att leda en bred koalition över hela kontinenten som avslöjar ondskan och slår tillbaka den.

Mohameds insikter och exempel kan vara till nytta för oss alla. Hon förklarar att det nuvarande kriget inte är land mot land, utan att det snarare är majoriteten av oss som attackeras av ett mycket litet antal ondskefulla aktörer som Gates, Fauci, Tedros, Schwabb och deras hantlangare som är inbäddade i regeringar och institutioner runt om i världen, som måste störta och åtala dem.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska