Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Möt dr Jeff Matheson, med Maryann Gebauer

Ärlig , smart , intressant och jordnära läkare från Ontario

Jag har nöjet att känna Dr Matheson. Jag uppskattar verkligen hans intelligens, ödmjukhet och raka kommunikationsstil. Han är en okonstlad, ärlig, Nürnberg-kompatibel läkare vars kritiskt tänkande, självrespekt och yttrandefrihet är intakta. Jag tror att du kommer att gilla den här 16 minuter långa intervjun mellan Dr Matheson och Maryann Gebauer.

Liksom många etiska läkare under koviderna attackeras dr Matheson av komprometterade medicinska tillsynsmyndigheter (se en och två), och köttdockor i dinosauriemedia. Här är ett reportage från de skattefinansierade propagandisterna på National Post:

https://nationalpost.com/news/canada/ontario-doctor-suspended-for-spreading-covid-disinformation-latest-in-string-of-pandemic-defying-mds

Här är en liten inblick i National Post:

Tack till Maryann Gebauer för denna fantastiska intervju med Dr Matheson. Du kan hitta mer av hennes fantastiska arbete här: https://www.bitchute.com/channel/Ea7WpUeQIdrA/

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska