Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Den vanligaste dödsorsaken i Alberta är "okänd"

Under Jabbenåret 2021 ökade antalet dödsfall runt om i världen, men i Alberta är den nya dödsorsaken "okänd". Injektionerna är "säkra och effektiva" - inte.

Före 2019 fanns det inte ens en kategori "okänd dödsorsak" i Alberts årliga dödsorsaksstatistik, men under det år då jabben 2021 ska det vara den "främsta dödsorsaken".   

VAERS, brittiska uppgifter och andra källor till hälsodata från hela världen visar alla på en massiv ökning av antalet dödsfall, inte när covid lanserades, utan i samband med masslanseringen av kampanjerna för tvångsinjektioner. 

USA:s livförsäkringsanalytiker rapporterar om 60% till 80% ökade dödssiffror. i unga demografiska grupper. Samma sak gäller i Kanada. Detta är historiskt sett aldrig tidigare förekommit, inte ens under krig.. Utan att låta sig avskräckas av verkligheten kallar köttdockorna fortfarande genetiskt biovapen injektioner "säkra och effektiva vacciner".

Injektionerna pressas fortfarande på allmänheten av regeringar, medicinska tillsynsmyndigheter, och dinosauriemedier.

Nu har en mycket misstänkt statistisk avvikelse dykt upp i Alberta. I provinsens dödsorsaksstatistik anges nu den främsta dödsorsaken som "andra odefinierade och okända dödsorsaker".

Det är perverst att de negativa effekterna av tvångsinjektionerna inte ens finns med på topp tio, om det inte är en del av nummer 10 som är "oavsiktlig förgiftning". Över hela landet attackeras läkare för att de ens försöker rapportera negativa effekter och dödsfall efter injektionerna.   

Här kan du ta en titt eller ladda ner uppgifterna själv. Uppgifter om dödsorsaker i provinsen Alberta från 2001 till 2021:

Här är en bra gasbelysning om detta ämne från de skattefinansierade propagandisterna på CTV news:  https://calgary.ctvnews.ca/deaths-with-unknown-causes-now-alberta-s-top-killer-province-1.5975536

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska