Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Att begrava bevisen

"Vaccinerade" kanadensare lider mest av Covid

Låt mig få sju minuter på mig att dela med mig av några uppgifter och nyheter från Ontario och Kanada. Det är mycket viktigt att vi är medvetna om vissa realiteter för att förhindra att vi själva och andra blir vilseledda till extremt dåliga beslut.

Personer som har tvingats till injektioner med covid-19 har högre fallfrekvens, sjukhusvistelser och dödsfall på grund av covid-19. I stället för att reagera på lämpligt sätt planerar den kanadensiska regeringen oändliga injektioner medan provinsregeringen i Ontario begraver bevisen.  

Över hela världen orsakar injektionerna sjukdomar och dödsfall av många olika orsaker, inklusive kovid, men de som står bakom agendan vilseleder allmänheten att ta fler injektioner och skyller samtidigt problemet på de "ovaccinerade".

Tack för att du studerar, delar med dig och stöd till vårt arbete. 

-MD Mark Trozzi

Länkar:

  1. Jessica Rose substack artikel: Uppgifter om sjukhusvistelser i Ontario efter vaccinationsstatus. Om du är INJECTED (det är ett verb) så är du INJECTED.
  2. Kanadensisk sjuksköterska avslöjar bluff: Injicerad, men inte "vaccinerad"... ännu.
  3. CA Hälsominister Duclos förklarar eviga Covid-injektioner. Det här är ondskefullt. Injektionerna är sjukdomen, inte botemedlet.
  4. Över till ungdomarna
Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska