Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Dr Ryan Cole. Världen har blivit spikad

Detaljerad och kortfattad redogörelse för spikproteinförgiftning av mänskligheten genom injektion.

Dr Cole är utan tvekan en av världens främsta experter på effekterna av de så kallade kovidvaccinerna på människokroppen. Han är en hängiven patolog som har studerat detta intensivt i mikroskop. Här är hans exceptionella och uppdaterade redogörelse för detaljerna som han presenterade för Världshälsorådets generalförsamling för fyra dagar sedan, den 25 juli 2022. Dr Pierre Kory och Paul Marik är världsexperter i behandling av denna förgiftning och de deltar tillsammans med dr Cole i frågestunden.

Länkar:

Delta i de veckovisa mötena med WCH GA: 

Stöd till Världshälsorådet: 

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska