Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Dr Pierre Kory. Hur man kan hjälpa de "vaccinskadade".

Ja, världen har blivit "spikad"; hur kan vi avgifta och behandla skadan?

Trots våra ansträngningar har många av våra vänner och familjer blivit lurade och tvingade till genetiska injektioner. Dessa injektioner leder till att kroppen förgiftar sig själv internt genom att producera ett extremt giftigt vapenbaserat coronavirus spike-protein. Dr Ryan Cole täckte detta väl som vi delade med oss av för två dagar sedan..

Låt oss nu flytta fokus från patologin till behandlingen. Dr Pierre Kory är ordförande och medgrundare av Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC). FLCCC har varit pionjär i fråga om legitim behandling av covid. Nu är Kory och hans kolleger pionjärer när det gäller behandling av de toxiska effekterna av injektionerna. Denna föreläsning av Dr Kory ger oss alla full koll på den aktuella vetenskapen för att hjälpa injektionsoffren.

Detta är ett redigerat avsnitt från sändningen den 25 juli 2022. veckovisa direktsända möten i generalförsamlingen av den Världsrådet för hälsa.

Länkar:

Delta i de veckovisa mötena med WCH GA:

Stöd till Världshälsorådet:

Dr Pierre Kory's klinik:

Förstå den farliga vetenskapen bakom de så kallade kovida "vaccinerna":

Stödja vårt uppdrag här på drtrozzi.org (mycket uppskattat):

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska