Dr Mark Trozzi

Covid-sprutor får Thalidomide att se ut som Flintstone-vitaminer

Förlossningsläkaren, gynekologen och forskaren Dr Thorp slår larm.

Dr Thorp är en certifierad obstetriker och gynekolog och även certifierad läkare inom maternell fostermedicin. Han har publicerat många publikationer under sin mer än 43-åriga framstående karriär, tjänstgjort i det amerikanska flygvapnet som läkare inom obstetrik och gynekologi, varit granskare för stora medicinska tidskrifter, varit examinator för ABOG, suttit i styrelsen för Society for Maternal Fetal Medicine och vittnat som expertvittne i USA:s senat om behandlingen av fostret som patient.

Här talade Thorp vid Världshälsorådets generalförsamling den 11 juni 2022:

Videon ovan är ett redigerat avsnitt från veckans direktsända generalförsamlingsmöte den 11 juli 2022. Våra veckomöten är en konsekvent källa till opartisk kunskap som levereras av experter från hela världen. Du är välkommen att delta varje måndag kl. 14.00 EDT här: https://worldcouncilforhealth.org/newsroom

Under tiden...

Dr Lynn Murphy-Kaulbeck

I kontrast till verkligheten och moralen finns här en rad förmenta "vårdgivare" från min hemprovins Ontario. Här täcker de sina händer med blod från foster och mödrar genom att uppmuntra gravida kvinnor att få injektioner: https://vimeo.com/showcase/covid19pregnancy

Vad sägs om denna "expert"? På frågan: "Dr Lynn Murphy-Kaulbeck från Moncton Hospital i New Brunswick och medicinsk chef för PerinatalNB, svarade: "Med ett ord: Ja". Här är den berättelsen och mer av den giftiga injektionen på gravida kvinnor som kanadensiska statens propogandist CBC har gjort.

Mer relaterat material:

  1.  Den artikel som Thorpe nämnde hade titeln: Patientförräderi: The Corruption of Healthcare, Informed Consent and the Physician-Patient Relationship.
  2. Pfizer-försök: Alla injicerade mödrar förlorade sina ofödda barn
  3. Svår hepatit hos barn! Vad är det som händer?
  4. Den heroiska Dr Mel Bruchet MD, 80 år gammal, handfängslad, drogad och fängslad för att ha varnat oss.
  5. Dr Nagase avslöjar Pfizer, kriminella kanadensiska tjänstemän, barnoffer med mera
  6. Hur farliga är Covid-"vacciner"?En grundlig undersökning av vetenskapen bakom de Covid-"vacciner" som används i västvärlden, där jag för mer än ett år sedan varnade för allt som vi nu ser. Denna video eller artikel är en bra introduktion till de så kallade Covid-vaccinerna.
Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska