Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

En djupdykning i de kovida brotten mot mänskligheten

Patientförräderi: The Corruption of Healthcare, Informed Consent and the Physician-Patient Relationship.

Denna detaljerade artikel, som är en av författarna av 19 toppläkare och jurister, och i slutändan krävs att många kovida brottslingar i höga ämbeten åtalas. Detta inkluderar medicinska tillsynsmyndigheter som läkar- och kirurgkollegier som har förföljt många goda läkare, inklusive mig själv, för varje handling eller ord som motsätter sig den kriminella kovidiska agendan. Bland författarna till denna utmärkta artikel finns James Thorp, Thomas Renz, Christiane Northrup, Charles Lively, Peter Breggin, Richard Bartlett, Neil Karrow, Steve Kirsch, James Welsh, Phil Euell, Ryan Cole, Jeff Childers, Bryan Ardis, Benjamin Marble, Eric Feintuch, den kanadensiska läkaren Daniel Nagase, Richard Urso, Paul E Marik och Peter A. McCullough. Källa The Gazette of Medical Sciences

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska