En djupdykning i de kovida brotten mot mänskligheten

Patientförräderi: The Corruption of Healthcare, Informed Consent and the Physician-Patient Relationship.

Denna detaljerade artikel, som är en av författarna av 19 toppläkare och jurister, och i slutändan krävs att många kovida brottslingar i höga ämbeten åtalas. Detta inkluderar medicinska tillsynsmyndigheter som läkar- och kirurgkollegier som har förföljt många goda läkare, inklusive mig själv, för varje handling eller ord som motsätter sig den kriminella kovidiska agendan. Bland författarna till denna utmärkta artikel finns James Thorp, Thomas Renz, Christiane Northrup, Charles Lively, Peter Breggin, Richard Bartlett, Neil Karrow, Steve Kirsch, James Welsh, Phil Euell, Ryan Cole, Jeff Childers, Bryan Ardis, Benjamin Marble, Eric Feintuch, den kanadensiska läkaren Daniel Nagase, Richard Urso, Paul E Marik och Peter A. McCullough. Källa The Gazette of Medical Sciences

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska