Inspiration och insikter. Kanadas Fringe Majority och Indiens Dr Vandana Shiva. 5 minuter

Vi är åtta miljarder anständiga människor som har blivit lurade, förgiftade och bestulna av några tusen patetiska, giriga och onda människor. Här är visuell inspiration från Kanadas Fringe Majoritet. 

Tyranni är inte nytt

Det kriminella kovidsföretaget har nått nya bottennivåer när det gäller att missbruka och förgifta oskyldiga människor, samtidigt som det stjäl våra resurser och utövar tyrannisk makt, men detta är inget nytt. Dr Vandana Shiva förklarar:

Vi är många. De är få. Vi reser oss upp, störtar detta onda gäng och tar tillbaka vår värld.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Våra allierade

sv_SESvenska

Dr Vandana Shiva

Dr Vandana Shiva är en världsberömd miljötänkare, aktivist, feminist, vetenskapsfilosof, författare och förespråkare för vetenskapspolitik. Hon är grundare av Navdanya Research Foundation for Science, Technology and Ecology (Indien) och ordförande för Navdanya International. Hon utbildade sig till fysiker vid University of Punjab och disputerade på en doktorsavhandling om "Hidden Variables and Non-locality in Quantum Theory" vid University of Western Ontario i Kanada. Senare övergick hon till tvärvetenskaplig forskning inom vetenskap, teknik och miljöpolitik, som hon utförde vid Indian Institute of Science och Indian Institute of Management i Bangalore, Indien. 1982 grundade hon Research Foundation for Science, Technology and Ecology (RFSTE), ett oberoende forskningsinstitut som tar itu med vår tids viktigaste ekologiska problem, och två år senare Navdanya ("nio frön"), rörelsen för att försvara den biologiska mångfalden och småbrukarna. År 2011 grundade hon Navdanya International i Italien och är ordförande för den internationella kommissionen för framtidens livsmedel och jordbruk, som grundades tillsammans med den dåvarande presidenten för regionen Toscana. Hon har fått många utmärkelser, bland annat 1993 Right Livelihood Award, även känt som det "alternativa Nobelpriset", och utsågs till en av de fem viktigaste personerna i Asien av AsiaWeek 2001. Shes är en produktiv författare och har skrivit många böcker och sitter i styrelsen för International Forum on Globalization och är medlem av den verkställande kommittén för World Future Council.