The Trozzi Report | Avsnitt 1 del 3 | Dr Chris Shoemaker

Överdödlighet på grund av alla orsaker & VI AIDS

Tvångsinjektionerna har lett till en häpnadsväckande ökning av antalet dödsfall bland människor i alla åldrar. De så kallade Covid-"vaccinerna" utlöser en aids som kallas VI aids, vilket betyder Vaccine Induced Acquired Immunity Deficiency Syndrome (Vaccininducerat förvärvat immunitetsbristsyndrom). Dr Shoemaker är mycket välinformerad, korrekt och trovärdig. Jag uppmuntrar alla att lyssna på och dela med sig av dr Shoemakers budskap.

Om Dr Chris Shoemaker

Dr Shoemaker är en erfaren läkare som har behandlat covid-patienter i stor utsträckning. Han blev själv tvingad och dubbelstuckad innan hans forskning och kliniska observationer väckte honom till liv för att upptäcka bedrägerierna och de onda avsikterna med den covidiska agendan. Han talar med stor intellektuell och känslomässig smidighet och är därför mycket effektiv i sitt uppdrag att informera människor, rädda liv och bidra till att skipa rättvisa.

Var snäll och sprid Shoemakers insikter. Liv kommer att räddas. I de föregående delarna av denna intervjuserie förklarade dr Shoemaker:

Tack för att ni fortsätter att studera, dela med er och stöd vårt arbete och för alla era insatser i arbetet för sanning, frihet och rättvisa. Tillsammans är vi uthålligheten.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska