Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Dr Jennifer Hibberd 🍁 "Vi är förändringen"

"... som måste ske för att skydda de oskyldiga och sårbara"

Iguazufallen, Brasilien

Dr Jennifer Hibberd är mer än en fantastisk käkkirurg. Hon är en passionerad och flitig förkämpe för hälsa och mänskliga rättigheter både i Kanada och internationellt. Hon är en hemlig välgörare för många och en källa till stolthet och tacksamhet för alla som är välinformerade och känner till hennes arbete.

Dr Jennifer Hibberd, medgrundare av World Council for Health och Canadian Covid Care Alliance, höll detta kraftfulla öppningsanförande för den andra världskongressen Covid-19 som hölls i Brasilien den 30 juni till 3 juli 2022.

Dr Jennifer Hibberds orubbliga engagemang

Sedan covid lanserades har dr Jennifer Hibberd visat prov på orubbligt engagemang, mod, kreativitet och medkänsla. Det är en ära för mig att tillsammans med henne få sitta i styrkommittén för Världshälsorådet, och jag är ödmjuk inför hennes omfattande bidrag till vetenskap, människors hälsa och medborgerliga rättigheter.

För att nämna några: Hon är medgrundare av både Den kanadensiska Covid Care Alliance, och Världshälsorådet för hälsa. Hon har gjort viktiga framsteg inom den medicinska vetenskapen, bland annat följande Medförfattare till den största ivermektinstudien i världen., med Dr Lucy Kerr och andra.

The Världsrådet för hälsa under Dr Hibberds ledning, och Läkare för Life Brasilien under Dr Kerrs ledning var medarrangör för den andra Covid- 19 World Covid Congress som hölls i Brasilien, och för att han höll detta utmärkta öppningsanförande.

Tack till Nyheter från Bright Light feller riktig journalistik och ger oss detta och mer material från Covid-19 världskongressen inom kort.

Mitt tal till världskongressen med titeln "Beyond Not Safe, by Dr Mark Trozzi" är följande alfinns här.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska