Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

22 juli Protester mot läkar- och kirurgkollegier

Toronto, Montreal, St Johns, Okotoks AB, Winnipeg, Vancouver, Ottawa, Bedford NS och Saskatoon.

Efter den Protester den 24 juni, kanadensare fortsätter att motsätta sig nekade behandlingar, tvångsinjektioner, munkavle på etiska läkare och andra missbruk av de medicinska tillsynsmyndigheterna i Kanada. Var med och samlas på platser runt om i Kanada på fredag.

Utöver Toronto finns information om protester i Montreal, St Johns, Okotoks AB, Winnipeg, Vancouver, Ottawa, Bedford NS och Sasketoon här: https://standunitedbc.ca/nationwide-events

Lördagen den 23 juli arrangeras också evenemang i solidaritet med de nederländska bönderna och för att försvara vår egen livsmedelsförsörjning; det finns marscher i Toronto och Vancouver till Nederländernas konsulat, samt en konvoj från Moose Jaw till Regina. Information här: https://www.standwithfarmers.info/

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska