Dr Mark Trozzi

Oroliga genomik-experter censureras också

Beskrivning

Tack återigen till Tamara Ugolini och Rebelliska nyheter för att ha gett oss denna intervju med genomik-experten Kevin McKernan. Dr Peter McCullough, Anthony Kyriakopouluos och han är författare till "Differences in Vaccine and SARS-CoV-2 Replication Derived mRNA: Implikationer för cellbiologi och framtida sjukdomar" . Detta dokument ger upphov till allvarliga farhågor och frågor om de genetiska injektionerna av covid. Den censureras, vilket inte är någon överraskning för oss.  

Denna mycket framgångsrika och publicerade forskare från de senaste tre decennierna ser hur den vetenskapliga grindvakten används för att undertrycka kunskap, samtidigt som man trycker in dessa injektioner i våra barn.  

Större delen av det gamla vetenskapliga etablissemanget har sålt ut sig och förlorat all legitimitet. Det är därför vi nu för informationen direkt till allmänheten. Tack Kevin McKernan. Dr McCullough, A. Kyriakopouluos och Tamara Ugolini för att ni ger kanadensarna chansen att få information.

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Hjälp till att sprida ordet:

Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska