Oroliga genomik-experter censureras också

Beskrivning

Tack återigen till Tamara Ugolini och Rebelliska nyheter för att ha gett oss denna intervju med genomik-experten Kevin McKernan. Dr Peter McCullough, Anthony Kyriakopouluos och han är författare till "Differences in Vaccine and SARS-CoV-2 Replication Derived mRNA: Implikationer för cellbiologi och framtida sjukdomar" . Detta dokument ger upphov till allvarliga farhågor och frågor om de genetiska injektionerna av covid. Den censureras, vilket inte är någon överraskning för oss.  

Denna mycket framgångsrika och publicerade forskare från de senaste tre decennierna ser hur den vetenskapliga grindvakten används för att undertrycka kunskap, samtidigt som man trycker in dessa injektioner i våra barn.  

Större delen av det gamla vetenskapliga etablissemanget har sålt ut sig och förlorat all legitimitet. Det är därför vi nu för informationen direkt till allmänheten. Tack Kevin McKernan. Dr McCullough, A. Kyriakopouluos och Tamara Ugolini för att ni ger kanadensarna chansen att få information.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska