Stoppa skotten. Rädda barnen

Den kanadensiska Covid Care Alliance 14 minuter långa, koncisa och exakta videoklipp: Stoppa skotten.

Här finns kortfattad, korrekt och ärlig information från Kanadas främsta experter på Covid-19, Canadian Covid Care Alliance. Liv kan räddas. Titta och dela med dig, särskilt till föräldrar som kanske är på väg att göra ett allvarligt misstag och låta sina barn få en injektion.

Kära föräldrar,

Innan du låter ditt lilla barn få en COVID-19-spruta, bör du stanna upp och göra lite efterforskningar. Du är skyldig dem att se till att du inte utsätter dem för en oacceptabel risk för liten eller ingen nytta.

Här finns också ett exceptionellt informationspaket från CCCA: https://drtrozzi.org/wp-content/uploads/2022/07/CCCA-Stop-the-Shot-Video-Presentation-July-15-2022.pdf

CCCA är en allians av mer än 500 oberoende kanadensiska läkare, vetenskapsmän och sjukvårdspersonal som arbetar för att tillhandahålla högkvalitativ och balanserad evidensbaserad information till den kanadensiska allmänheten om COVID-19 så att sjukhusinläggningar kan minskas, liv räddas och vårt land kan återställas på ett säkert sätt så snabbt som möjligt.

The CCCA har många bra resurser för att hjälpa dig. Deras forskning och arbete pågår ständigt. CCCA är en pålitlig kanadensisk tillgång. värt att ansluta sig till och stödja.

Tack för att ni fortsätter att studera, dela med er och stöd vårt arbete. - Mark Trozzi MD

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska