Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

En läkare på akutmottagningen avslöjar hjärtmuskelinflammation | Awake Canada

Dolda ansikten i det dystopiska Kanada där läkare förföljs för att de gör rätt saker.

Tack Vakna Kanada för denna kortfattade video på 7 minuter med en kanadensisk akutläkare. Hans identitet är dold för att skydda sig mot de oseriösa och kriminella medicinska tillsynsmyndigheter som förföljer alla laglydiga och etiska läkare i Kanada. Här förklarar denna anonyma läkare på ett mycket bra sätt olika saker, bland annat myokardit efter covidinjektion och dess drastiska långtidseffekter på unga tvångsoffer, för vilka covid i sig självt inte utgjorde någon statistiskt sett allvarlig risk. Här kan du se en ultraljudsvideo som visar hur ett inflammerat hjärta fungerar dåligt. Denna läkare bekräftar också att injektionerna inte stoppar infektion eller överföring, och att deras tvångsoffer upplever en dramatiskt ökad risk för många sjukdomar, inklusive covid och död. Hans varning och uppmaning till åtgärder för läkare bär på paradoxen av hans dolda identitet. Detta påminner oss om hur dystopiskt det är i länder som är ockuperade av WEF/WHO/Covid-regimen, som Kanada.

Sedan början av bluffdemonstrationen har Awake Canada och dess grundare David Cheyne motarbetat missbruket av män och kvinnor i Kanada, stått upp för och hjälpt oss att förstå våra lagliga rättigheter.Här är en kort essä av David Cheyne, grundare av Awake Canada..

Kanske kommer vi snart att få träffa den gode doktorn i oförklädd form.

Här är en av de första läkarna i Ontario som gjorde ett liknande framträdande och avslöjade de kovida sanningarna, i maj 2020, bara två och en halv månad efter att de låst in sig och misshandlat dem. Du kan se hur läkarna redan då visste att de var munkavlade, annars skulle detta vara öppna diskussioner, som inte skulle kräva förvrängda röster och ansikten.

Tack för att du fortsätter att studera och dela med dig av kunskap om vetenskap, politik, brott och mörkläggning av den covidiska eran. Tillsammans kommer vi att övervinna den nuvarande och patetiska ondskan. Era handlingar, böner och stöd är alla viktiga och uppskattade. - M Trozzi, läkare

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska