Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

"Beyond Not Safe" Dr Trozzis presentation på världskongressen

Uppmaning till läkare och forskare att stödja åtal mot de som utfört koviderna.

Bevisen för de avsiktliga brotten i den kovida agendan är massiva och detaljerade. Här är min 10 minuter långa presentation för världskongressen av Läkare för livet i Brasilien, sponsrad av Världsrådet för hälsa. Jag uppmuntrar alla läkare och vetenskapsmän att ägna sig åt att åtala dem som begått dessa brott mot koviderna och att återupprätta de mänskliga rättigheterna och rättsstatsprincipen.

Här är mitt föredrag om "Synergistic Bioweapon" från den första världskongressen i december 2021, som jag hänvisade till ovan: https://drtrozzi.org/2021/12/14/synergistic-bioweapons/

Tack till Nyheter från Bright LightVi kommer snart att ha mycket mer utmärkt material från andra experter som också presenterade på denna världskongress.  

https://medicospelavidacovid19.com.br/

Tack för stödja min del i vårt uppdrag. Mitt team och jag är fortfarande helt och hållet engagerade.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska