Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Dr Paul Alexander och Dr Michael Yeadon. Allt är bedrägeri!

Dr Alexander intervjuar Dr Michael Yeadon som förklarar bedrägerier och andra brott som begås av de kovida förövarna.

Dr Michael Yeadon är forskare inom allergi- och andningsmedicin med 23 år inom läkemedelsindustrin, bland annat som Chief Science Officer och VP för Pfizer. Här förklarar Dr Yeadon i samtal med Dr Paul Alexander PhD otvetydigt att hela covidagendan har varit ett bedrägeri, att låsningar, masker och andra påtvingade åtgärder inte hade några fördelar men orsakade enorma skador, att de politiker och medicinska tillsynsmyndigheter som införde dessa åtgärder medvetet kränkte och skadade oss alla, att covidinjektionerna är giftiga, ineffektiva, vårdslösa och helt omotiverade och att vi alla måste resa oss och åtala de många förövarna globalt av dessa brott mot mänskligheten.

Här finns mer information om Dr Michael Yeadon:

Länkar för att följa och stödja Dr Paul Alexander:

Tack för att du studerar, delar med dig och stöder vårt uppdrag. Ditt stöd är mycket välbehövligt och uppskattat. -Dr Mark Trozzi

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska