Crowd Resilience TV med doktorerna Hubmer-Mogg och Trozzi

Dr Maria Hubmer-Mogg och Dr Mark Trozzi diskuterar motivation och metoder för att hjälpa oss att förbli starka och motståndskraftiga i Crowd Reslience TV.

Mycket få platser i världen kan konkurrera med Kanada när det gäller institutionaliserade covid-brott mot mänskligheten. Österrike kan det, men "hårda tider gör starka människor" och i båda våra länder har speciella människor rest sig mot det kriminella kovidföretaget.

En av mina stora nutida hjältar är Dr Maria Hubmer-Mogg. Det är en ära för mig att vara hennes vän och att få tjänstgöra tillsammans med henne i styrkommittén för Världshälsorådet för hälsa.

Du kanske minns att vi den 12 februari 2022 delade med oss av Dr Hubmer-Moggs intervju med Kanadas järn Will görave under rubriken "Dr Maria Hubmer-Mogg | Mod i fascismens tecken".

Maria är en upplyst kraft att räkna med. Hon är mycket upptagen på många fronter. Det handlar bland annat om hennes juridiska arbete för att återupprätta rättvisa, rättsstatsprincipen och mänskliga rättigheter, hennes organisering av sammankomster, protester och upplyftande evenemang för frihets- och sanningsälskare i hela Europa och, senast, hennes utforskande av hur vi håller oss motståndskraftiga genom det kovida kriget. Du kan hitta Dr Marias utforskningar om motståndskraft på många plattformar, bland annat på följande sätt #crowdRESILIENCETV 

Jag är hedrad över att Maria inkluderade mig i #crowdRESILIENCETV i denna 17 minuter långa intervju. Vi undersöker vad som håller mig stark och motiverad efter två år i kampen. Jag hoppas att du hittar några användbara pärlor här, som också kan hjälpa dig att hålla dig stark och frisk, när vi fortsätter vårt uppdrag att avskaffa dagens ondska och skapa en bättre framtid tillsammans.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska