Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Dr David Martin: Stämmer och förstör Pfizer och Moderna

Bedrägeri upphäver ersättningen och öppnar för en matningsraseri.

Gates, Pfizer, Moderna och andra gömmer sig bakom många regeringars garantier för att de inte ska behöva betala skadeståndsskyldighet för skador som orsakats av deras så kallade "vacciner". De har dock begått grova brott, bland annat bedrägeri. Det finns ingen garanti för straffrättsligt ansvar. Dr David Martin, expert på immateriella rättigheter, förklarar på tre minuter de pågående åtalen och stämningarna mot dessa personer.

Big Pharma dödar barn, och en överraskande och skruvad anledning till det.

Dr Martin förklarar att dessa injektioner kommer att döda fler barn än abort någonsin har gjort, och att det finns en sned anledning till varför Big Pharma pressade på för att få ett brådskande godkännande för att injicera dem.

Fullständig intervju:

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska