Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Dr David Martin: Stämmer och förstör Pfizer och Moderna

Bedrägeri upphäver ersättningen och öppnar för en matningsraseri.

Gates, Pfizer, Moderna och andra gömmer sig bakom många regeringars garantier för att de inte ska behöva betala skadeståndsskyldighet för skador som orsakats av deras så kallade "vacciner". De har dock begått grova brott, bland annat bedrägeri. Det finns ingen garanti för straffrättsligt ansvar. Dr David Martin, expert på immateriella rättigheter, förklarar på tre minuter de pågående åtalen och stämningarna mot dessa personer.

Big Pharma dödar barn, och en överraskande och skruvad anledning till det.

Dr Martin förklarar att dessa injektioner kommer att döda fler barn än abort någonsin har gjort, och att det finns en sned anledning till varför Big Pharma pressade på för att få ett brådskande godkännande för att injicera dem.

Fullständig intervju:

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
sv_SESvenska