Fauci ljög, människor dog | NIH skapade coronavirus i Wuhan

Om polisen eller militären inte tar Fauci och andra i förvar ber jag att den amerikanska milisen gör det och uppfyller sin lagliga rätt och plikt.

National Institutes of Health har på ett häpnadsväckande sätt erkänt att de finansierat forskning om förstärkta funktioner på fladdermuscoronavirus i det kinesiska Wuhan-laboratoriet - trots att dr Anthony Fauci upprepade gånger inför kongressen insisterat på att något sådant inte har hänt, och att det är ett brott för honom att finansiera denna förbjudna forskning.

Juli 2021 Fauci förnekar bestämt att han har fått en verksamhet i Function/Wuhan. Fauci ljög för kongressen:

Joe Rogans kommentarer (vissa svordomar):

Det är uppenbart att det är för sent att polisen eller militären tar Fauci, Peter Daszak, chefer på Eco Alliance och andra i förvar. Om inte, ber vi för att den amerikanska milisen ska lyckas uppfylla sin lagliga rättighet och plikt.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska