Informerade människor Protest College of Physicians & Surgeons

Tamara Ugolini från Rebel News deltog nyligen i protesten mot College of Physicians & Surgeons of Ontario och samlade in dessa insikter från demonstranter.

Varför protesterar informerade människor mot College of Physicians and Surgeons? Tamara Ugolinis rapportering om protesten mot CPSO i Toronto den 24 juni 2022 tillför en viktig dimension, nämligen intelligenta kanadensares kortfattade tankar om denna urspårade organisations destruktiva handlingar. 8 minuters video.

Tack Tamara Ugolini och Rebel News. Du kan besöka Rebel News på https://www.rebelnews.com/ och följ Tamara Ugolinis arbete här: https://www.rebelnews.com/journalist_tamara_ugolini

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska