Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Tack och heder till Dr Zev Zelenko. Vila i frid

Pionjär inom tidig behandling av kovider, försvarare av sanning, frihet och mänskliga rättigheter.

Igår, den 30 juni 2022, avled en av kovidkrigets stora hjältar, dr Vladimir Zev Zelenko. Han var en pionjär när det gällde användningen av hydroxiklorokin och zink för att behandla covid-19 med enorm framgång, vilket räddade många liv och förhindrade mycket lidande. Han var noggrann i sina studier av medicinsk vetenskap och var brett utbildad och medveten om olika ämnen, inklusive geopolitik, historia och korruption. Han var smart och talade alltid ärligt och med de bästa avsikterna.

Dr Zelenko var en djupt andlig man som gjorde orubbliga val för att tjäna Gud och älska, snarare än att ge någon som helst grund för det kriminella kovidsföretaget. Han kallade saker och ting för vad de var, med korrekta och modiga termer som "det giftiga dödsskottet" och "sociaopatiska tyranner". Dr Zelenko hade stor respekt för livets okränkbarhet. Trots allvarliga hälsoproblem, bland annat en lång kamp mot cancer, slutade Zelenko aldrig att forska och undervisa. Han skulle till och med tala på världskongressen Doctors For Life i Brasilien samma dag som han gick bort. Dr Zelenko förblir en stor inspiratör och ledare inom sannings- och frihetsrörelsen. Hans anda och insikter lever vidare inom oss. Vi kommer att bära honom till det rättvisa slutet på detta krig; han kommer alltid att ha en särskild plats, odödliggjord i vår tids historia.

Vi hedrar dr Zelenkos fru Rinat och hans barn: Shira, Liba, Levi Yitzchok, Esther Tova, Eta Devorah, Nochum Dovid, Shmuel Nosson Yaakov, Menachem Mendel; hans föräldrar, Alex (Aaron) och Larisa (Leah) och hans bror Ephraim (f. Chany). Vi hoppas att ni alltid kommer att känna särskild stolthet över vilken hjälte dr Zelenko ständigt har varit.

Här är Dr Zelenkos budskap till Europe For Freedom-rallyt den 27 februari 2022. Detta budskap bör uppmuntra frihetsälskande människor från hela världen att vara modiga och ta ställning!

Här är ett meddelande från Dr Zelenkos vän och min kollega Världsrådet för hälsa Ledamot av styrkommittén Dr Maria Hubmer Mogg:

❤R.I.P. käre dr Vladimir Zev Zelenko❤ 

"...Och min själ spred sig

Hennes vingar är utbredda,

Flög över det tysta landet,

Som att flyga hem."

(Moonlit Night av Joseph von Eichendorff)

Dr Zelenko, en sann hjälte i vår tid, dog i cancer. Dr Zelenko skulle ha talat idag (den 30 juni) på C19:s världskongress i Brasilien. Tyvärr kunde han inte längre göra det.

Vi kommer alla att sakna hans uppmuntrande ord och hans arbete kommer aldrig att glömmas! Jag tackar denna underbara själ som nu kommer att finnas där för oss från en annan plats och nivå.

Dr Zelenko stödde också den österrikiska organisationen #weshowourfaces (#wirzeigenunserGesicht betyder "vi tar ställning") och Europa för frihet-rallyt (27 februari 2022).

Dr Zelenko sa ofta att han inte var rädd för att dö... Han visste att själar lever för evigt...

Våra tankar och böner går till hans familj och vänner!❤   

-Dr Maria Hubmer-Mogg

Du kan följa Dr Hubmer Mogg på Telegram. Hon är också grundare av Vi visar våra ansikten.

Dr Zelenko var också grundare av " Z Freedom Foundation"där vi kan lära oss mer om hans engagemang, prestationer och personliga historia samt stödja hans uppdrag.  

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska