WEF Young Global Leaders: Komedier och fakta

JP Sears fantastiska satir. Plus ett referensdokument från WEF Young Global Leaders som avslöjar de agenter som är verksamma i regeringarna.

Här är en rolig femminuters satir av JP Sears om World Economic Forums program Young Global Leaders:

WEF:s Young Global Leaders, omfattande lista per kategori

Här är ett gediget referensdokument som avslöjar många av de WEF-utbildade agenterna som är verksamma i regeringar runt om i världen. Utan dessa Klaus Schwabs hantlangare skulle vi kunna leva i en fri värld där mänskliga rättigheter och rättsstatsprincipen gäller för alla, en värld där ingen tvångsinjiceras med en dödlig substans.  

Vad är fel med WEF??

Schwabs köttdockor i Kanada inkluderar Justin Trudeau, Christie Freeland, Andrew Scheer och Jagmeet Singh. Så mycket för "regering av folket, för folket"!

Tack till Roger Golden Brown och griquas.com för detta kortfattade referensmaterial. Det avslöjar många av WEF:s unga globala ledare som är verksamma i regeringar världen över. Det är dessa personer som genomför Schwabs agenda för "Great Reset" och "Fourth Industrial Revolution" mot oss alla. Känn din fiende. Läs mer här. 

Det finns många politiker med WEF-kopplingar som inte är lika uppenbara som de som har gått ut programmet WEF Young Global Leaders. Många har kopplingar som har strukits från WEF:s webbplats, som svar på att många av oss har fått upp ögonen för vilken ondskefull organisation WEF är. Du kan titta tillbaka på Internet som det såg ut vid vissa datum och upptäcka de borttagna bevisen på mysiga förbindelser med WEF. Web.archive.org-resursen och en beskrivning av hur den används finns i vårt inlägg från den 25 april 2022 här. 

Tack för att du studerar, delar med dig och stöd till vårt uppdrag.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska