The Trozzi Report | Avsnitt 1 del 2 | Dr Chris Shoemaker

Attacken med biovapen var avsiktlig

Beskrivning

del 1 av min intervju med Dr Shoemaker Vi fastställde hans utmärkta trovärdighet och fördjupade vår förståelse och våra bevis för det destruktiva undertryckandet av ivermektin: det säkra läkemedel som kunde ha minskat lidandet och räddat ~85% av de människor som dog av covid-19 (en, två, tre).  

Här är den mycket intensiva del 2 (35 minuter). Den gode doktorn tar av sig handskarna och är inte rädd för att slåss. Han är väl undersökt och bevisar att den covid så kallade "vacciner" är avsiktliga biologiska vapen.s; avslöjar avsikten och bedrägerierna kring pegylerade nanopartiklar; avslöjar Pfizers försök att dölja död av ~100% ofödda barn hos gravida kvinnor som de injicerade och motvilligt rapporterade; angreppet på kvinnors äggstockar och fertilitet; tydliga bevis för att de Injektionen orsakade allvarliga vävnadsskador i obduktioner av injektionsoffer.; och drastiska brittiska uppgifter om de första injicerade barnen. Det är massiva bevis för att arrestera och åtala försumliga, inkompetenta eller helt enkelt ondskefulla tjänstemän (en, två) som förespråkar "spiking" av barn.  

Tack för att du studerar, delar med dig, är aktiv i kampen och stöder vårt uppdrag.  

Vi arbetar hårt på många fronter, både synliga och osynliga, för att få slut på den kriminella kovidiska verksamheten, återge mänskliga rättigheter och frihet, läka de skador som uppstått och bidra till en bättre framtid. Jag uppskattar och behöver er stöd.

Tack till de fantastiska unga frihetskämparna på Över till ungdomarna för att ha skapat den nya fantastiska öppningsfilmen och hjälpt till med videoproduktionen.

Tack, Mark Trozzi MD

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska