Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Dr Francis Boyle | Ny intervju: Covid-kriget mot mänskligheten: Intervju: Covid

Vi måste göra motstånd och slå tillbaka. Detta är tredje världskriget.

Dr Francis Boyle

Francis Boyle är professor i internationell rätt vid University of Illinois. Han har en lång historia som försvarare av mänskliga rättigheter, som motståndare till krigsförbrytelser och folkmord, som ansvarig för åtalet mot Slobodon Milosevic för folkmordet i Bosnien och Hercegovina och som författare till den biologiska antiterroristlagen från 1989.

I årtionden har dr Boyle varit en ihärdig förkämpe mot alla biologiska vapen. Naturligtvis är han nu emot de nuvarande biologiska vapenprogrammen för både SARS CoV2-viruset och de injektioner som dr Boyle passande nog kallar "Covid Frankenshots".

Dr Boyles nya bok heter "Motstånd mot medicinskt tyranni: varför COVID-19-mandaten är kriminellal".

I den här intervjun delar Dr Boyle med sig av väl genomforskad kunskap om aktuella biologiska vapen, inklusive Covid-viruset och "Covid Frankenshots". Han diskuterar brottslingarna bakom dem och de rättsliga möjligheterna att åtala Fauci, Gates och andra för mord och konspiration för mord. Dr Boyle delar också med sig av insikter om mjältbrand och sina tankar om den nya apkopporagendan.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska