Dr Mark Trozzi

Dr Francis Boyle | Ny intervju: Covid-kriget mot mänskligheten: Intervju: Covid

Vi måste göra motstånd och slå tillbaka. Detta är tredje världskriget.

Dr Francis Boyle

Francis Boyle är professor i internationell rätt vid University of Illinois. Han har en lång historia som försvarare av mänskliga rättigheter, som motståndare till krigsförbrytelser och folkmord, som ansvarig för åtalet mot Slobodon Milosevic för folkmordet i Bosnien och Hercegovina och som författare till den biologiska antiterroristlagen från 1989.

I årtionden har dr Boyle varit en ihärdig förkämpe mot alla biologiska vapen. Naturligtvis är han nu emot de nuvarande biologiska vapenprogrammen för både SARS CoV2-viruset och de injektioner som dr Boyle passande nog kallar "Covid Frankenshots".

Dr Boyles nya bok heter "Motstånd mot medicinskt tyranni: varför COVID-19-mandaten är kriminellal".

I den här intervjun delar Dr Boyle med sig av väl genomforskad kunskap om aktuella biologiska vapen, inklusive Covid-viruset och "Covid Frankenshots". Han diskuterar brottslingarna bakom dem och de rättsliga möjligheterna att åtala Fauci, Gates och andra för mord och konspiration för mord. Dr Boyle delar också med sig av insikter om mjältbrand och sina tankar om den nya apkopporagendan.

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Klicka på bilden för biljettinformation
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska