Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Skydda barn från Covid-injektioner

Hjälp föräldrarna att stanna upp och tänka.

Covid-19 har alltid inneburit noll statistisk risk för allvarlig sjukdom eller död hos barn. Även om det fanns ett verkligt och säkert vaccin skulle de inte behöva det. De flesta barn har numera en naturlig immunitet, och dessa injektioner innebär en extra fara för människor som är naturligt immuna. Barn ska vara fria och aldrig injiceras..

Dr Kat Lindley, medlem i styrkommittén för World Council for Health, säger till FDA: NEJ Covid-19 vaccin för barn!

Dr Clare Craig avslöjar hur Pfizer förvrängde data från kliniska prövningar av små barn.

Vill du fördjupa dig i detta ämne? Vetenskapen är mycket tydlig. Dr Paul Alexander går in på detaljerna och stöder allt med många referenser.

Därför protesterar vi mot alla som främjar dessa injektioner, undertrycker säker behandling och olagligt förföljer och eliminerar läkare som inte stöder WHO:s, Bill Gates och Big Pharmas agenda. Idag är det dags. Protester mot Högskolor i PhOntario's läkare och kirurger  och Läkar- och kirurgkollegier i Kanada sker i dag. Var med och delta.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska