Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Träffa dr Crystal Luchkiw

Medkännande och flitig läkare som attackeras av CPSO för att han ger etisk vård i stället för att behandla människor enligt den kovida agendan.

Dr Crystal Luchkiw är en utmärkt läkare - som har blivit missbrukad och avstängd av College of Physicians and Surgeons of Ontario (CPSO). Hon följer sedan länge etablerade medicinska och etiska metoder, snarare än att behandla människor enligt Covid-19:s agenda.

Tack och stöd till en av Kanadas bästa källor till verklig journalistik Nyheter från Bright Light för denna utmärkta intervju.

Dr Luchkiw stängdes av den 17 mars 2022, med anledning av en anklagelse om att hon gav ett medicinskt undantag för Covid-19-injektionen. Tänk dig det: Dr Crystal anklagas för att ha skrivit ett meddelande till stöd för att någon inte skulle injiceras med tvång med en radikal experimentell nanoteknisk genetisk cocktail som lämnar 3% av människorna döda och 28% skadade inom tre månader. (enligt Pfizers egna dokument) och dödar unbeller .n spädbarn, för en infektion med en dödlighet på mindre än 0,3%. Som vi förutspådde De personer som injiceras mest får nu flest covid-19-infektioner.. Dessa så kallade "vaccin"-injektioner för en i allmänhet mild sjukdom är förenade med följande ökad risk för covid-19-infektion, och mycket mer död och sjukdom (En, Två, Tre).

JCCF:s författningsadvokat Michael Alexander, som försvarar dr Luchkiw, deltar i samtalet för att diskutera CPSO:s överskridande och deras farliga åtgärder som omedelbart strandsatte 1 600 patienter utan vård.

Genom att eliminera alla läkare som inte följer den covidiska agendan förnekar CPSO alla Ontarians tillgång till en hederlig hälsovård som respekterar den hippokratiska eden.  

Luchkiw och Alexander diskuterar också det bredare ämnet korruption inom medicin och medicinsk politik, inklusive WHO:s pandemifördrag, Bill Gates roll när det gäller att påverka den globala folkhälsopolitiken och mycket mer...

Med tanke på de rekordstora dödsfall och skador som följer på farliga genetiska injektioner av covid-19Baserat på anklagelser om att hon gav någon ett undantag från injektionsplikt har CPSO stängt av dr Luchkiws licens, vilket gör att hennes patienter blir strandsatta och att hon inte kan arbeta eller försörja sin familj.

Jämför detta med fallet med Torontos Dr Sun. Dr Sun injicerade cirka 500 barn mellan 6 månader och 5 år. Han gjorde detta trots att injektionen inte var godkänd för denna åldersgrupp, Inte för att det ska godkännas för någon.. Covid innebär en statistisk nollrisk för allvarlig sjukdom eller dödsfall för barn.. Toronto Public Health anmälde Dr Sun till CPSO, men den CPSO avvisade helt enkelt ärendet. samtidigt som de fortsätter att med stor iver arbeta för att eliminera alla etiska läkare från Ontario som inte vill underkasta sig sina mästares agenda.  

Det är därför vi protesterar och kräver rättvisa.

Gå med andra sannings- och frihetsälskare demonstrerar vid CPSO:s huvudkontor på 80 College St i Toronto i morgon fredag 24 juni.th från 13 till 16.00

Här finns information om fredagens protester runt om i Kanada mot andra läkar- och kirurgkollegier som begår samma handlingar. länk till affischsamlingen  Vi står enade.

Vi kan också följa Dr Luchkiw om substock.

Tack för att du sprider ordet, och stödja vårt uppdrag.

Mark Trozzi MD

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska