Dr Geert Vanden Bossche: Nykter varning, immunitet för hjordar & mer

Covid "vacciner" blockerar immuniteten hos flocken. Realistiska vägar framåt

Dr Vanden Bossche har tråkiga prognoser för vad som komma skall och ger starka råd för att stoppa dessa farliga injektioner, behandla coronavirusinfektioner på ett säkert sätt, stödja naturlig immunitet och mycket mer.

Här är Nyheter från Bright Light spontan intervju med den världsberömda vaccinologen Dr Geert Vanden Bossche på trappan till World Corådet för hälsaBetter Way-konferensen som hölls den 20-23 maj 2022.

Dr Vanden Bossche har en djupgående förståelse för infektionssjukdomar, våra immunsystem och vaccinologi. Tack för studera, delning, och stöd till vårt uppdrag.

Mark Trozzi, läkare

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska