Dr Mark Trozzi

The Trozzi Report | Avsnitt 1 del 1 | Dr Chris Shoemaker

Undertryckande av Ivermektin

Beskrivning

Som utlovat har jag startat en podcast. Här är avsnitt ett, del ett, där jag intervjuar Dr Chris Shoemaker.

Dr Shoemaker är en erfaren kanadensisk läkare med lång erfarenhet av akutmedicin, sjukhusvård och familjeläkare. Han har också stor erfarenhet av att behandla covid-19, men inom ramen för de begränsningar som kanadensiska läkare åläggs av bl.a. Colleges of Physicians and Surgeons.

Dr Shoemaker tog hand om covid-19 patienter sedan covid lanserades 2020 och fortsatte fram till 2022. Han arbetade vid Western Ottawa Covid Care Clinic. Han ingick också i Eastern Ontario Response Team för Covid-19. Medan han arbetade på den proverbiala covid-frontlinjen visade dr Shoemakers forskning och erfarenhet på den dramatiska bristen på koppling och kontrast mellan de bästa metoderna som fungerade runt om i världen och den agenda som införs i Kanada, där läkarna får en armvriden och underordnad behandling av Colleges of Physicians and Surgeons.

Dr Shoemaker berättar om sin frustration över att han vet hur man behandlar covid, men inte får göra det. Han var tvungen att skicka hem patienter utan säkra och effektiva livräddande behandlingar som han vet räddar liv och minskar lidande i fria länder runt om i världen. Dr Shoemaker är nu en av Kanadas mästare som lär oss verklig vetenskap, ger goda råd och avslöjar korruptionen och kriminaliteten i covidagendan. Han är mycket välforskad och förklarar saker och ting på ett tydligt och trevligt sätt. Hans avslöjanden i DARPA:s e-postmeddelanden om ivermectin och den covidiska agendan är chockerande.

Vänligen gå med andra sannings- och frihetsälskare för att protestera mot CPSO i Toronto fredagen den 24 juni mellan 13 och 16.00. Mer info tillgänglig hennese.

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska