En mycket viktig vecka för den kanadensiska sanningsrörelsen

Stora avslöjanden | Viktiga händelser | Uppmaning till handling

Tre viktiga omvärderingar

Kanadensare som är "vaccinerade" har mycket högre andel covidinfektioner.

Tack till Exponering för att du bedriver verklig journalistik av hög kvalitet och för att du får ut detta. Den kanadensiska regeringens senaste statistikrapport om covid för föreställningar från den 21 februari till den 8 maj:  

"Ovaccinerade" kanadensare har det lägsta antalet kovidinfektioner. Dubbelvaccinerade har mer än 2,5 gånger högre infektionsfrekvens. Tredubbelt injicerade personer har mer än tre gånger så hög infektionsfrekvens för covid.

Injektionerna har en negativ effekt på 163% för personer med dubbla injektioner och 205% för personer med tre injektioner. Det innebär att trippeljabbade personer har mer än dubbelt så stor risk att få covid än de falskt stigmatiserade personer som vägrade att injicera sig trots tvång och missbruk. Rättvisan är på väg. Hjälp till att skapa den.

Här är artikeln i The Expose med mycket mer detaljer.

Bevis BC:s hälsominister Bonnie Henry var väl medveten om vaccinskador, men fortsatte att driva på injektionerna.

British Colombias hälsovårdschef Bonnie Henry var väl medveten om vaccinskador. Här är 42 sidor e-postmeddelanden där Henry informeras om biverkningar men hon fortsatte att driva på injektionerna.

Här rapporterar Fringe Majority att hon fick varningar den 11 mars 2021 om ökad anafylaxi med AstraZeneca i BC. Senare samma dag var Henry på TV och hävdade att de övervakade situationen noga och att det inte fanns något problem i BC.

Det är omvänt att dr Hoffe förföljs av CPSBC för att ha rapporterat blodproppar och testat d-dimerer, men att Henry fortsätter att ansvara för provinsens "hälsovård" i stället för att sitta i en fängelsecell. Be för rättvisa.

Trudeaus minister för allmän säkerhet ljög när han hävdade att polisen rådde honom att åberopa lagen om nödåtgärder.

I själva verket berättade rådgivare för brottsbekämpande myndigheter för ministern för offentlig säkerhet Marco Mendicino att Freedom Convoy-protesterna som skakade Ottawa i januari och februari var fredliga.

Tre viktiga kommande evenemang

Kanadas medborgarutfrågning denna vecka 22-24 juni

Onsdag till fredag den 22-24 juni sponsrar Canadian Covid Care Alliance, i samarbete med CAERS, Fearless Canada, United Healthcare Workers of Ontario och Frontier Centre For Public Policy bland andra, ett landsomfattande streamningsevenemang, modererat av en bred panel av experter, för att:

  • Ta emot vittnesmål som illustrerar de skador som har uppstått till följd av regeringens politik för att hantera utbrottet av COVID-19.
  • Ta emot vetenskapliga, medicinska och juridiska vittnesmål om alternativa tillvägagångssätt som ignorerades eller till och med förbjöds och som skulle ha kunnat användas.
  • Utarbeta rekommendationer för att se till att kanadensare aldrig mer får uppleva den grad av förlust, trauma och störningar som orsakades av det officiella svaret på COVID-19.

Den ligger i Toronto. Den börjar kl. 9.00. Den kan streamas live på CCCA:s webbplats (canadiancovidcarealliance.org). Uppdateringar finns på följande adress:

Påminnelse om CPSO:s protest i Toronto

CPSO:s huvudkontor, 80 College Street, Toronto

Påminnelse om detta Fredag den 24 juni: mycket viktig protest mot CPSO i Toronto.. Ta med dig så många vänner som möjligt som älskar sanning och frihet.

Liknande protester pågår vid läkar- och kirurgkollegier runt om i Kanada. Vi kommer att dela med oss av detaljerna under de kommande dagarna.

Följ med oss till Fringe Majority-rapporten på torsdag.

Jag kommer att delta i Jody Ledgerwood och Cris Vleck på Fringe Majority Report torsdagen den 23 juni kl. 21.00 EDT (Torontotid). Var med här https://tfmcast.com/

Fringe Majority består av den handlingskraftiga Jody Ledgerwood som är en mästare när det gäller att känna till dina juridiska rättigheter. Tillsammans med Cris Vlecks djupa forskning som dagligen arbetar för att avslöja regeringens lögner. Fringe Majority sänds live måndagar och torsdagar kl. 18.00 i Pacific / 21.00 i Eastern på följande adress TFMCast.com

Mitt team och jag arbetar hårt på många fronter, både synligt och bakom kulisserna, för att hjälpa till att återföra sanningen, de mänskliga rättigheterna och friheten till Kanada. Jag behöver och uppskattar verkligen era böner, ert stöd och er hjälp. donationer.

-Dr Mark Trozzi

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska