Att tala naturligt | De största hälsoutmaningarna som vi står inför

Vad vi har lärt oss under de senaste två åren av C19 och hur vi kan gå vidare mot en bättre värld.

Den 30 maj, efter det att WCH (Världsrådet för hälsa) Konferens om ett bättre sätt i Storbritannien, ANHI (Alliance for Health International) grundare Dr Rob Verkerk PhD och ANHI:s exekutiva samordnare Meleni Aldridge var värdar för dessa samtal med den sydafrikanska Dr Naseeba Kathrada och mig själv, Dr Mark Trozzi. Min son Rain Trozzi, som är grundare av en grupp unga aktivister som heter Över till Youth.

Det fanns ingen repetition, bara ett beslut att ta upp tre ämnen: perspektiv på de största hälsoutmaningarna som vi står inför, vad vi har lärt oss under de senaste två åren från C19, och hur vi går vidare mot en bättre värld.

Om talarna

Dr Rob Verkerk

Dr Rob Verkerk PhD är grundare av Alliansen för naturlig hälsa International. ANH International är en fantastisk resurs för ärlig och intelligent hälsoinformation. Jag rekommenderar starkt deras arbete för alla som vill leva längre och starkare. Vi har haft nytta av Dr Verkerks arbete upprepade gånger under de senaste två åren (1,2,3,4,5).

Meleni Aldridge

Meleni Aldridge är en läkare inom integrativ medicin. Hon är verkställande samordnare för ANH International och styrelseledamot i Alliance for Natural Health USA. Hon är den ofta osynliga kraftkälla som ligger bakom mycket av den fantastiska ANHI-forskning och de råd som vi har delat med oss av tidigare.

Dr Naseeba Kathrada

Detta är min första chans att presentera en annan stor hjälte i den medicinska sannings- och frihetsrörelsen, Dr Naseeba Kathrada. Kathrada och Verkerk är medordförande i WCH:s kommitté för hälsa och humaniora, där jag också sitter. Dr Kathradas insatser är för många för att räknas upp. Hon har organiserat många av symposierna om den kovida sanningen runt om i världen. Hon är läkare från Sydafrika och grundare av både Home Management Covid Team och en ny plattform för riktiga nyheter i Sydafrika. VUKA SA.

Rain Trozzi

Rain Trozzi är en viktig medlem av Trozzi Team. Han är också grundare av Över till ungdomenen internationell organisation som förenar unga visionärer med varandra och bygger broar till de mentorer som de behöver för att lyckas med sina uppdrag.

Tack till Dr Verkerk och teamet på ANHI för att de står som värdar för dessa samtal och för deras konsekventa djupa forskning och goda råd.  

Dr Mark Trozzi

Lev längre och starkare. Här är en fantastisk ny bok från Dr Verkerk och Meleni Aldridge, med exakt och lätt att praktisera kunskap om näringslära: https://shop.anhinternational.org/collections/e-books

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska