Dr Mark Trozzi

Kontrollgrupp utan oskuld | första offentliggörandet av undersökningsdata

Ta reda på hur över 300 000 hälsomedvetna oavoxade människor från hela världen har klarat sig med COVID-19, val och diskriminering.

Klicka för att gå med

Det har gjorts mycket få studier om hur de som valt att förlita sig på naturlig immunitet och naturprodukter klarar sig när det gäller COVID-19 jämfört med de som har samtyckt till genetiska vacciner med COVID-19. De senare kan ha försökt optimera sitt immunsystem, men de kan också ha försökt att göra det. De få som gjorts blandar ofta vaccinerade med ovaccinerade, vilket visas i fallet med Uppgifter från Storbritannien från professor Norman Fenton och hans grupp vid Queen Mary, University of London.

Detta förändras i och med det första offentliggörandet av analysen av undersökningsdata från den internationella 'Projekt "Kontrollgrupp". - även känd som Vax Control Group.

Det medborgarledda projektet initierades av ett kooperativ i Eastbourne (Storbritannien), the Kontrollgrupp Kooperativ - och den har över 300 000 prenumeranter.

Rob Verkerk, doktorand vid ANH, har lett ett team bestående av Dr Naseeba Kathrada (allmänläkare, Sydafrika, Caring Healthcare Workers Coalition), Christof Plothe DO (integrativ och osteopatisk läkare, Tyskland) och Dr Kat Lindley (familjeläkare, USA) som har sammanställt, analyserat och tolkat de första fem månadernas undersökningsdata från deltagarna i "kontrollgruppen".

Undersökningsdata ger viktiga upplysningar, bland annat:

  • De främsta skälen till att undvika vaccin var att man föredrog naturmedicinska interventioner, misstro mot farmaceutiska interventioner, misstro mot statlig information, dåliga/begränsade data från prövningsstudier och rädsla för långvariga biverkningar.
  • De ovaccinerade deltagarna i kontrollgruppen utgör inte en oproportionerligt stor belastning för hälsovårdssystemen - tvärtom, de har haft mycket låga sjukhusinläggningar och allvarlig covid-19-sjukdom är sällsynt.
  • De är mer benägna att ta hand om sig själva och använder naturliga produkter som D-vitamin, C-vitamin, zink och quercetin.
  • Många har använt ivermektin och hydroxiklorikin.
  • Kvinnor har drabbats av menstruations- och blödningsavvikelser trots att de inte är vaccinerade, eventuellt på grund av exponering för spikprotein och avskiljning.
  • Deras psykiska hälsa har varit en stor belastning, som möjligen har förvärrats av att de stigmatiserats av det vanliga, "vaccinerade" samhället.  
  • De har blivit kraftigt diskriminerade på grund av sitt beslut att utöva sin rätt till informerat samtycke och vägra administrera "genetiska vacciner".

>>> Läs vårt pressmeddelande nedan eller ladda ner här

>>> Ladda ner och läs rapporten om förtrycket om undersökningsresultat på ResearchGate

>>> Se nedan den inledande videon från Rob Verkerk - eller ladda ner här.

DELA MED DIG TILL MÅNGA!

PRESSMEDDELANDE

För omedelbar offentliggörande
9 juni 2022

Ingen vaccination, färre sjukhusvistelser - en internationell undersökning

En internationell undersökning av en hälsomedveten "kontrollgrupp" med över 300 000 personer som har valt att undvika COVID-19-vaccination visar att deltagarna belastar hälsovårdssystemen minimalt genom att de i hög grad förlitar sig på naturlig immunitet, egenvård och användning av naturliga hälsotillskott för att förebygga eller till och med behandla COVID-19. Ändå drabbas denna grupp av ogrundad diskriminering, förlorade arbetstillfällen och psykiska problem som förstärks av att den marginaliseras av det etablerade samhället.

Undersökningen av deltagarna i kontrollgruppen omfattar en undergrupp av de över 305 000 deltagare från mer än 175 länder som har anslutit sig till det medborgarledda projektet och valt att inte få COVID-19-vaccin. Resultaten, som just har laddats upp till preprint-servern ResearchGate, visar att deltagarna under den fem månader långa undersökningsperioden (september 2021 till och med februari 2022) drabbades i liten utsträckning av allvarlig COVID-19-sjukdom, sällan lades in på sjukhus och i stor utsträckning använde naturliga hälsoprodukter både för att förebygga och för att behandla lindrig till måttlig COVID-19-sjukdom.  

Data från de första fem månaderna av kontrollgruppens undersökning analyserades och tolkades av ett oberoende internationellt team som leddes av Robert Verkerk, doktor i vetenskap, som är en mångvetenskaplig forskare och grundare, verkställande och vetenskaplig direktör för den ideella organisationen Alliance for Natural Health International. Medförfattare var tre praktiserande kliniker, Dr Naseeba Kathrada från Sydafrika, Christof Plothe DO från Tyskland och Dr Katarina Lindley från USA. Författarna samlades för att bedöma undersökningsdata genom sitt samarbete under de senaste månaderna med World Council for Health, en ideell, global koalition av hälsofokuserade organisationer och grupper i det civila samhället.

Undersökningens resultat baserades på en delgrupp av cirka 18 500 deltagare i kontrollgruppen som hade fyllt i frågeformulär månadsvis under de första fem månaderna av undersökningen. Bland de omfattande uppgifter som samlades in tog undersökningen upp skälen till varför deltagarna undvek vacciner, där misstro mot regeringar och läkemedelsföretag samt oro för biverkningar av otillräckligt testade vacciner stod högt på listan.

Deltagarna rapporterade omfattande psykiska problem som kan ha förvärrats av stigmatiseringen och diskrimineringen av dem som undvek COVID-19-vaccin. Det konstaterades också att kvinnor, trots att de inte vaccinerats mot COVID-19, drabbades av menstruations- och blödningsavvikelser som kan ha varit förknippade med virusexponering, utsöndring, exponering för spikprotein eller pandemirelaterade beteendeförändringar. De som aldrig bar mask rapporterade de lägsta nivåerna av COVID-19-sjukdom.

Med tanke på att deltagarna är självvalda och har rapporterat sina egna uppgifter måste undersökningsresultaten tolkas med försiktighet när de jämförs med nationell statistik eller studier som bygger på slumpmässigt utvalda befolkningar. 

Det brittiska Control Group-projektet inrättades i mitten av 2021 som ett medborgarstyrt kooperativ som syftar till att utvärdera de långsiktiga hälsoresultaten bland de COVID-19-vaccinfria samt att länka sina medlemmar till stödnätverk i landet och grupper på nätet.

Den fullständiga undersökningsrapporten kan laddas ner från ResearchGate. här.

END

© 2022 Alliance for Natural Health International. Detta arbete reproduceras och distribueras med tillstånd av Alliansen för naturlig hälsa International.

KONTAKT

Om du vill ha mer information om undersökningen och resultaten kan du kontakta doktor Rob Verkerk på något av följande sätt:
Telefon: +44 (0)1484 646 600
E-post: [email protected]

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska