Dr Mark Trozzi

Hjälp C-19 "vaccin" skadade personer | Viktiga detaljer

Att erkänna, stödja och behandla. Pågående forskning för att bidra till återhämtning av injektionsoffer

Trots två års intensivt engagemang för forskning, utbildning av allmänheten och aktivism har många älskade kvinnor, män och till och med barn tvingats och injicerats med farliga genetiska cocktails. Trots de många bevisen på död och skador som följer av dessa injektioner fortsätter många regeringar och institutioner att följa Big Pharma, Gates och Fauci. De använder sig av morot och piska och ett förakt för mänskliga rättigheter för att både tvinga fram injektionerna och förfölja etiska forskare, läkare, journalister och aktivister. På många ställen, t.ex. i Kanada, nekas människor tillgång till behandling av kovider från etiska läkare, eftersom dessa läkare har berövats sina positioner av det kriminella kovidföretaget.

Många människor har blivit injicerade. Många har dött. Många är skadade. Vi räknar med att det kommer att bli mycket fler skador eftersom de långsiktiga toxiska effekterna är många och djupgående (En, Två).

Här är det exceptionella mötet på WCH:s generalförsamling den 6 juni 2022 med fokus på att hjälpa människor som lider av de dåliga effekterna av covid-19-injektioner. Dela gärna detta vitt och brett med läkare och skadade personer. Vi måste få slut på förnekelsen och ta itu med denna massiva växande hälsokris. Den är mycket större än vad covid någonsin var.

Talare och tidsstämplar

James Wells

James Wells, är före detta ledamot av Europaparlamentet för valar. Han delar med sig av berättelserna om injicerade skadade människor, deras förnekande och försummelse. Han och den brittiska CV-familjen har producerat den "Dokumentärfilm "Brev till min parlamentsledamot och stöd Sir Christopher Chope MP:s lagförslag om vaccinskador som går igenom det brittiska parlamentet. Syftet är att få slut på förnekelsen och stödja de många skadade. James börjar på 11:55.

James Wells

Dr Richard Urso är en av de främsta globala ledarna när det gäller behandling av Covid-19. Covidkrisen har förskjutits från att minska den enkla covid-19-sjukdomen till de allvarligare konsekvenserna av de kriminella tvångsinjektionerna. Dr Urso och hans team befinner sig nu i frontlinjen när det gäller att behandla de skadade av covid-"vaccinet". Dr Urso börjar på 46:10.

Dr Pierre Kory

Dr Pierre Kory, är också världsledande inom behandling av covid-19, och hans team fokuserar nu på att behandla de många offren för injektionskampanjerna. Dr Kory får sällskap av sin medgrundare av FLCCC-alliansen, Dr Paul Marik. De delar med sig av de metoder som används för att hjälpa skadade personer som drabbats av kovid "vaccin". Aktuellt FLCCC:s råd för behandling av skadade finns här.. Dr Kory börjar på 1:09:20.

Sprid gärna ordet

Dr Mark Trozzi

Dela detta material med läkare, vårdpersonal och skadade personer. Vi måste få slut på förnekelsen, erkänna utmaningarna och komma till hjälp för den massiva och växande vågen av covid 19 injektionsskadade män, kvinnor, pojkar och flickor.

På World Council for Health fortsätter vi att fokusera på att hjälpa människor som har skadats av covid-19-"vaccinerna". Morgondagens generalförsamling den 13 juni 2022 fördjupar sig ytterligare i detta ämne. Du är varmt inbjuden att delta klockan 14.00 DST (Toronto)..

Ta del av och dela med dig av de många resurser som de etiska experterna på Världsrådet för hälsa fortsätta att skapa för att verkligen tjäna mänskligheten och vår strävan efter hälsa och lycka.

Både WCH och Trozzi Team uppskattar verkligen era handlingar, böner och ert stöd.

Tack och välsignelser,

MT

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Klicka på bilden för biljettinformation
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska