Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Musikalisk inspiration | Skydda barnen | Kom med i teamet

Take Action Canada, och vänner överallt.

Här är en inspirerande musikvideo från "Five Times August" som påminner oss om kärleken mellan oss, om varför vi kämpar och om det brådskande behovet av att passionerat skydda barnen.

Låt oss inte vara åskådare vid denna kritiska tidpunkt i historien.

Tack till mina många vänner i Take Action Canada för att de delade med sig av detta på vårt senaste möte, och för allt hårt arbete som Take Action Canada-teamet gör för att skydda och informera kanadensarna, samtidigt som de arbetar för att återföra riktig hälsovård och rättvisa till vårt land.  

Jag hoppas att den här videon värmer ditt hjärta och inspirerar dig att bidra till att rädda barnen och återinföra respekten för mänskliga rättigheter och rättsstatsprincipen. Låt oss inte vara åskådare vid denna kritiska tidpunkt i historien. Arbetet är stort och arbetarna är få. Allt vi har och älskar står på spel.

Gå med i Davids team

Take Action CanadaHjälp David i kampen mot Goliat. Gå med i Take Action Canada eller i en sannings- och frihetsorganisation var du än befinner dig. Du kommer att få ädla vänner och ha en aktiv ställning på rätt sida av historien. Allt står på spel; och allt finns att vinna.

För vår supportlinje i hela Kanada ring: 1-800-936-9003

För våra vänner i hela världen finns det en organisation i ditt land som passar dig. Här kan du hitta rätt medlemsorganisation i Världshälsorådet i ditt land. https://worldcouncilforhealth.org/about/#coalition-partners

Vi fortsätter att vara fullt engagerade och arbetar för att främja sannings- och rättviserörelsen på många fronter, både synliga och osynliga. Vi har offrat min inkomst i ett och ett halvt år för att helt och hållet engagera oss i den kritiska sannings- och frihetsrörelsen, Jag behöver och uppskattar ditt stöd.

Tack,

Mark Trozzi MD

Barn bör befrias och aldrig injiceras.. Här är en rikligt med information om covid och barn. Kunskap är makt. Tack för att du studerar och delar med dig.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska