Dr Mark Trozzi

Musikalisk inspiration | Skydda barnen | Kom med i teamet

Take Action Canada, och vänner överallt.

Här är en inspirerande musikvideo från "Five Times August" som påminner oss om kärleken mellan oss, om varför vi kämpar och om det brådskande behovet av att passionerat skydda barnen.

Låt oss inte vara åskådare vid denna kritiska tidpunkt i historien.

Tack till mina många vänner i Take Action Canada för att de delade med sig av detta på vårt senaste möte, och för allt hårt arbete som Take Action Canada-teamet gör för att skydda och informera kanadensarna, samtidigt som de arbetar för att återföra riktig hälsovård och rättvisa till vårt land.  

Jag hoppas att den här videon värmer ditt hjärta och inspirerar dig att bidra till att rädda barnen och återinföra respekten för mänskliga rättigheter och rättsstatsprincipen. Låt oss inte vara åskådare vid denna kritiska tidpunkt i historien. Arbetet är stort och arbetarna är få. Allt vi har och älskar står på spel.

Gå med i Davids team

Take Action CanadaHjälp David i kampen mot Goliat. Gå med i Take Action Canada eller i en sannings- och frihetsorganisation var du än befinner dig. Du kommer att få ädla vänner och ha en aktiv ställning på rätt sida av historien. Allt står på spel; och allt finns att vinna.

För vår supportlinje i hela Kanada ring: 1-800-936-9003

För våra vänner i hela världen finns det en organisation i ditt land som passar dig. Här kan du hitta rätt medlemsorganisation i Världshälsorådet i ditt land. https://worldcouncilforhealth.org/about/#coalition-partners

Vi fortsätter att vara fullt engagerade och arbetar för att främja sannings- och rättviserörelsen på många fronter, både synliga och osynliga. Vi har offrat min inkomst i ett och ett halvt år för att helt och hållet engagera oss i den kritiska sannings- och frihetsrörelsen, Jag behöver och uppskattar ditt stöd.

Tack,

Mark Trozzi MD

Barn bör befrias och aldrig injiceras.. Här är en rikligt med information om covid och barn. Kunskap är makt. Tack för att du studerar och delar med dig.

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska