Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Hur Covid-"vacciner" lamslår immunförsvaret | Del 5

Positiva HIV-AIDS-tester, "vaccin" inducerat förvärvad immunitetsbrist syndrom och extrem sårbarhet för cancer.

Beskrivning

I denna femte och sista del av serien förklarar dr Trozzi hur covid-"vacciner" orsakar positiva hiv/aids-resultat hos vissa människor, men mer alarmerande är att de orsakar djupgående skador på immunsystemet. Detta genererar en tsunami av infektionssjukdomar och gör offren mycket mer mottagliga för cancer och död.

Ett särskilt tack till Iron Will och Strong and Free Canada för att de har gjort den här serien möjlig. Vänligen Besök deras webbplats. för mer bra oberoende journalistik, och prenumerera på deras rumble-kanal.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska