Hur Covid-"vacciner" lamslår immunförsvaret | Del 5

Positiva HIV-AIDS-tester, "vaccin" inducerat förvärvad immunitetsbrist syndrom och extrem sårbarhet för cancer.

Beskrivning

I denna femte och sista del av serien förklarar dr Trozzi hur covid-"vacciner" orsakar positiva hiv/aids-resultat hos vissa människor, men mer alarmerande är att de orsakar djupgående skador på immunsystemet. Detta genererar en tsunami av infektionssjukdomar och gör offren mycket mer mottagliga för cancer och död.

Ett särskilt tack till Iron Will och Strong and Free Canada för att de har gjort den här serien möjlig. Vänligen Besök deras webbplats. för mer bra oberoende journalistik, och prenumerera på deras rumble-kanal.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

1 kommentar

  1. Dr Trozzi, thanks very much for video, I learned a great deal, as the learning process was made easier using the video graphics. I have a question though. You say (in a couple of these segments), that the innate immune system can identify non-human stuff, but do you mean non-human stuff *or* non-self? If it matters and the immune system identifies non-self, does it then further scrutinize and differentiate between non-human (ie particles lets say of graphene, metals or something foreign that isn’t human material) versus non-self, which might be human but not self DNA/recognized material? i was just curious. if there is differentiation, what happens to foreign non-self material that isn’t human-how does body irradicate it if it cannot be broken down? (in the case there was something foreign in there that didn’t even belong in a medication…like that would ever happen, right!!) many thanks.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska