Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

"Film om vaccinskador | Lurad, skadad och ignorerad

De gjorde vad de fick höra var rätt, men nu när de är skadade och ignoreras.

"UK CV Family: Ett brev till min parlamentsledamot" är en film som dokumenterar berättelserna från medlemmarna i UK CV Family, en stödgrupp för vaccinskadade personer.

Läkemedelsföretagen har fått rättslig kompensation, vilket innebär att de som skadats inte kan stämma dem för att få ersättning. Regeringen betalade miljarder för vaccinerna och ytterligare miljarder för mediakampanjer för att se till att de användes i stor utsträckning. Läkemedelsföretagen gjorde miljardvinster som ett resultat av detta.

Trots detta ignorerar parlamentsledamöter och läkemedelsföretag de skadade. Sedan maj 2022 har den brittiska regeringen inte gjort en enda utbetalning för att hjälpa de drabbade. Ändå står vissa inför utsikten att förlora allt eftersom de inte längre kan arbeta.

Filmen stöder Sir Christopher Chope MP och hans Lagförslag om skadestånd för vaccin som går igenom det brittiska parlamentet. I lagförslaget krävs en oberoende undersökning av omfattningen av vaccinskador i Storbritannien och utvecklingen av det nuvarande betalningssystemet, som inte är ändamålsenligt.

Vi hoppas att detta kommer att inspirera till liknande åtgärder runt om i världen, även i Kanada, där goda människor har skadats och lämnats hjälplösa. Lär dig mer, hitta resurser för "vaccinskadade" personer och stödja UK CV Family här.

Vi är alla inbjudna att delta med James Wells i en livevisning av denna film torsdagen den 9 juni 2022 genom Världshälsorådet för hälsa - nyhetsrum.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska