Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Dr Ryan Cole | Lipidnanopartiklar + en gen är en atombomb

Exceptionell intervju med dr Ryan Cole

Här är en exceptionell 20 minuters intervju med Dr Ryan Cole, från Nyheter från Bright Light. Injektionerna av covid ger ingen effekt. De är extremt farliga och lämnar många människor döda eller skadade, och fler kommer att följa. Injektionerna administreras kriminellt av några av de mest hänsynslösa och opålitliga människorna i världen.

Att förfölja hederliga läkare, arrestera frihetsälskande lastbilschaufförer och censurera sanningssägare förändrar inte fakta. Kampanjerna för injektion av kovidinjektioner är ett våldsbrott. Dr Cole är en av världens mest kunniga läkare i detta ämne. Han gör ett utmärkt jobb med att förklara den senaste vetenskapen i termer som vi alla kan förstå.

Tack Bright Light News

Här är en kortfattad artikel angående citatet (till vänster) som nämns i intervjun med Dr Cole Bright Light News. Besök gärna Ljusa Light Nyheter för exceptionell verklig journalistik, och stödja deras modiga engagemang för att sprida sanningen och rädda liv.

College of Physicians and Surgeons of Ontario attackerar mig fortfarande intensivt för att jag berättar sanningen, räddar liv och stör den kriminella kovidverksamheten. Vi fortsätter att vara fullt engagerade och arbetar för att föra fram sanningen och rättvisan om koviderna på många fronter, både synliga och osynliga. Efter att ha offrat min karriär och inkomst behöver och uppskattar jag ert stöd: https://drtrozzi.org/donate/ 

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
sv_SESvenska