Dr Ryan Cole | Lipidnanopartiklar + en gen är en atombomb

Exceptionell intervju med dr Ryan Cole

Här är en exceptionell 20 minuters intervju med Dr Ryan Cole, från Nyheter från Bright Light. Injektionerna av covid ger ingen effekt. De är extremt farliga och lämnar många människor döda eller skadade, och fler kommer att följa. Injektionerna administreras kriminellt av några av de mest hänsynslösa och opålitliga människorna i världen.

Att förfölja hederliga läkare, arrestera frihetsälskande lastbilschaufförer och censurera sanningssägare förändrar inte fakta. Kampanjerna för injektion av kovidinjektioner är ett våldsbrott. Dr Cole är en av världens mest kunniga läkare i detta ämne. Han gör ett utmärkt jobb med att förklara den senaste vetenskapen i termer som vi alla kan förstå.

Tack Bright Light News

Här är en kortfattad artikel angående citatet (till vänster) som nämns i intervjun med Dr Cole Bright Light News. Besök gärna Ljusa Light Nyheter för exceptionell verklig journalistik, och stödja deras modiga engagemang för att sprida sanningen och rädda liv.

College of Physicians and Surgeons of Ontario attackerar mig fortfarande intensivt för att jag berättar sanningen, räddar liv och stör den kriminella kovidverksamheten. Vi fortsätter att vara fullt engagerade och arbetar för att föra fram sanningen och rättvisan om koviderna på många fronter, både synliga och osynliga. Efter att ha offrat min karriär och inkomst behöver och uppskattar jag ert stöd: https://drtrozzi.org/donate/ 

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska