Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Dr David Martin | Covid Terrorism, mord och rackarverksamhet

Vapentillämpningen av spikproteinet i WIV1 Wuhan-viruset har ett pappersspår. Covid-företaget är ett fall av överlagt massmord. Trudeau är djupt involverad.

Global expert på immateriella rättigheter Dr David Martin har sammanställt överväldigande bevis för de brott som är inblandade i skapandet och lanseringen av Wuhan-viruset samt skapandet och den påtvingade administreringen av injektionerna av biovapnet covid.

Han leder också effektiva åtgärder i amerikanska domstolar, bland annat i en seger i domstolen som gjorde slut på "maskmandat" i Floridas flygbolag., den Utah-ansökan mot tvångsinjektioner, och pågående åtal i brottmål.

Vi kan vidta åtgärder, följa och stödja hans arbete på följande adress Åtala nu.

Dr Martin visar vägen och uppmanar oss att inrikta alla våra ansträngningar "direkt på att åtala de terrorister som nu har hjälpt till att mörda miljontals människor".

Detta gäller Trudeau och andra kanadensiska institutioner och personer. Dr Martin säger: "Alla brottsbekämpande tjänstemän som gör något för att stödja Trudeau är medhjälpare till brottsliga handlingar som begås av Kanadas regering, brottsliga handlingar som begås av universitetet i British Columbia och brottsliga handlingar som begås av brottsliga handlingar som begåtts av Acuitas, Alcanna och dess principer Thomas Madden och Pieter Cullis

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
sv_SESvenska