Dr David Martin | Covid Terrorism, mord och rackarverksamhet

Vapentillämpningen av spikproteinet i WIV1 Wuhan-viruset har ett pappersspår. Covid-företaget är ett fall av överlagt massmord. Trudeau är djupt involverad.

Global expert på immateriella rättigheter Dr David Martin har sammanställt överväldigande bevis för de brott som är inblandade i skapandet och lanseringen av Wuhan-viruset samt skapandet och den påtvingade administreringen av injektionerna av biovapnet covid.

Han leder också effektiva åtgärder i amerikanska domstolar, bland annat i en seger i domstolen som gjorde slut på "maskmandat" i Floridas flygbolag., den Utah-ansökan mot tvångsinjektioner, och pågående åtal i brottmål.

Vi kan vidta åtgärder, följa och stödja hans arbete på följande adress Åtala nu.

Dr Martin visar vägen och uppmanar oss att inrikta alla våra ansträngningar "direkt på att åtala de terrorister som nu har hjälpt till att mörda miljontals människor".

Detta gäller Trudeau och andra kanadensiska institutioner och personer. Dr Martin säger: "Alla brottsbekämpande tjänstemän som gör något för att stödja Trudeau är medhjälpare till brottsliga handlingar som begås av Kanadas regering, brottsliga handlingar som begås av universitetet i British Columbia och brottsliga handlingar som begås av brottsliga handlingar som begåtts av Acuitas, Alcanna och dess principer Thomas Madden och Pieter Cullis

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska