Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Vetenskapen tillhör folket

Med Del Bigtree, De Tess Lawrie, Shabnam Palessa Mohamed

Här är de första utgivningarna av det exceptionella materialet från Världshälsorådet för hälsa's Better Way-konferensen som vi höll i den historiska staden Bath, Storbritannien. förra helgen den 20-22 maj.

Först följer en kort och inspirerande introduktion till konferensen av ceremonimästaren. Del Bigtree och WCH:s grundare Dr Tess Lawrie.

Vetenskapen tillhör folket - Shabnam Palessa Mohamed.

Den andra är en utmärkt introduktionspresentation till den första av sju delar av konferensen Better Way, med titeln "Reclaiming Science Together". Shabnam Palesa Mohamed, medlem av WCH:s styrgrupp, journalist och aktivist, avslöjar här hur den "vetenskap" som människor uppmanas att lita på inte är vetenskap, utan snarare ett missbruk av vetenskapen för att manipulera, skada och döda massorna och samtidigt göra enorma vinster. Däremot är riktig vetenskap inte dogmatisk. Att ifrågasätta vetenskapen är hur vetenskap fungerar.

Evenemangstäckning av Bright Light News

En av Kanadas bästa realjournalister Gord Parks från Bright Light Nyheter konferensen. Här är hans första artikel och bilder från evenemanget. Gord var mycket upptagen med att göra intervjuer med många av världens experter, så vi kan förvänta oss mer bra material om Better Way från Bright Light News framöver.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska