Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Det finns verkligen ett bättre sätt | Videouppdatering

Jag rapporterar från denna frontlinje; trött men inspirerad!

Efter en dag av utvärdering och planering med sanna globala ledare, som följdes av tre dagar med 60 av världens främsta experter på hälsa och covid, liksom hundratals upplysta och kärleksfulla själar som deltog i konferensen Better Way Conference of the World Council for Health, är jag inspirerad och har mycket att göra, smälta, studera och dela med mig av.

En kort och hoppfullt inspirerande uppdatering om konferensen Better Way.

Jag lovar att fortsätta att arbeta flitigt med uppdraget, och jag är tacksam för de viktiga saker som ni också gör. Tack för ert stöd.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska