Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Bright Light News | Falska pandemier, Gates, 5G, transhumanism

Bright Light News senaste intervju med dr Mark Trozzi, MD

Tack Gord Parks och Bright Light News för den här diskussionen om ämnen som WHO:s korruption, Big Pharma och Bill Gates, transhumanism, 5G och mycket mer.

Följ och stöd Bright Light News för mer bra journalistik

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska