Hur Covid-"vacciner" lamslår immunsystemet | Del 3 av 5

Antikroppsberoende förstärkning

Om den här videon

Här är den tredje av fem korta videoklipp som förklarar hur tvångsinjektioner av covider skadar offrens immunförsvar och gör dem mer sårbara för koronavirus och andra infektioner samt cancer. Kunskap är makt. I denna tredje video förklarar jag antikroppsberoende förstärkning: en process där de antikroppar som produceras som svar på covidinjektionerna paradoxalt nog stärker coronavirusen så att de kan orsaka allvarligare infektioner med högre dödlighet.

Tack Järnvilja och ett starkt och fritt Kanada för att ha samarbetat för att producera denna serie i fem delar.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från . Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska