Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Hur Covid-"vacciner" lamslår immunsystemet | Del 3 av 5

Antikroppsberoende förstärkning

Om den här videon

Här är den tredje av fem korta videoklipp som förklarar hur tvångsinjektioner av covider skadar offrens immunförsvar och gör dem mer sårbara för koronavirus och andra infektioner samt cancer. Kunskap är makt. I denna tredje video förklarar jag antikroppsberoende förstärkning: en process där de antikroppar som produceras som svar på covidinjektionerna paradoxalt nog stärker coronavirusen så att de kan orsaka allvarligare infektioner med högre dödlighet.

Tack Järnvilja och ett starkt och fritt Kanada för att ha samarbetat för att producera denna serie i fem delar.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska