Global News Whistleblower Anita Krishna intervjuar dr Trozzi

Rörelsen för sanning och rättvisa växer snabbt! Vi tar tillbaka vår värld och söker rättvisa för de covidiska brotten mot mänskligheten.

Jag är mycket glad över att ha träffat och haft detta fantastiska samtal med Anita Krishna. Hon är den tidigare chefen för Global News som förkastade deras lögner och propaganda. Hon har omfamnat sanningen, accepterat konsekvenserna och är hängiven verklig hederlig journalistik och bidrar till att uppnå rättvisa genom att återföra rättsstatsprincipen och de mänskliga rättigheterna till vårt samhälle.

Här har två visselblåsare, Anita Krishna och jag själv, ett livligt, roligt men intensivt samtal som jag tror att du kommer att uppskatta.

Om denna intervju skrev Anita Krishna:

"Här är en del av ett samtal som jag hade med Dr. Mark Trozzi, MD, akutläkare, om W.H.O. och deras ansträngningar att få den ultimata kontrollen över suveräna nationer. Nej tack, vi vill inte att de ska tala om för oss vad vi ska göra ... som den senaste historien visar oss har de inte vårt bästa intresse i åtanke. Vi kan göra något åt detta, snälla Kolla in länken på Dr. Trozzis webbplats.. Med några få klick kan vi skicka ett meddelande direkt till WHA och WHO och säga "nej". Lägg ditt budskap till handlingarna."

Anita stod upp för sanningen, fick sparken från Trudeaus Global News propagandister och arbetar nu hårt för att stoppa de kovida brotten mot mänskligheten. Hon bedriver riktig journalistik, vilket är en av de viktigaste grunderna för en fungerande fri och rättvis demokrati.

Hennes Rumble-kanal är väl värd att prenumerera på: https://rumble.com/user/AKStraightSpeaks

Global News lever på dina stulna skattepengar från Trudeau. Anita Krishna är beroende av vår hjälp. Hon har barn att försörja och hoppas kunna behålla sitt hem samtidigt som hon kämpar för vår framtid. Vi kan hjälpa till att stödja hennes arbete via Paypal, Etransfer till [email protected], eller . GiveSendGo.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska