Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Dr Trozzi & Reiner Fuellmich | Covid Investigative Committee

Världens mest framgångsrika grupptalanadvokat intervjuar Kanadas visselblåsande akutläkare.

Här är ett samtal i högt tempo, utan förbehåll, om den kavidiska sanningen, där bevisen avslöjas och där man går hårt åt det kriminella kavidiska företaget.  

Det var en stor ära att få vara med Dr Reinner Fuellmich, historiens mest framgångsrika grupptalare i grupptalan. Han stämde framgångsrikt Volkswagon, Deutsche Bank och andra korrupta ekonomiska jättar. Han stoppade deras surt förvärvade pengar tillbaka i offrens fickor.  

Denna mästare är helt och hållet inriktad på att stoppa de kovida brotten mot mänskligheten. Han har samlat in de mest omfattande bevisen och videobevisen mot det kriminella covidföretaget. Jag är glad att få lägga fler bevis på hans bord och dela med mig av insikter tillsammans. Jag är övertygad om att ni kommer att njuta av detta samtal och bli upplyfta av att vi avslöjar och utarbetar strategier för att åtala de kriminella coviderna.

Dr Mark Trozzi Corona Investigative Committee Session 104: Den blå blomman. 13 maj 2022
Den fullständiga sessionen omfattar: Senator Malcolm L. Roberts, Dr Naomi Wolf, Freddie Ponton, Dr Mark Trozzi och Dr Martin Schwab.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska