Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Hur Covid-"vacciner" lamslår immunsystemet | Del 2 av 5

Blockerar det medfödda immunsystemet och förhindrar dess utveckling, särskilt hos barn. Ursprunglig antigenisk synd

Om den här videon

Här är den andra av fem korta videoklipp som förklarar hur tvångsinjektioner av covider skadar offrens immunförsvar och gör dem mer sårbara för koronavirus och andra infektioner samt cancer. I denna andra video förklarar vi hur injektionerna stör det medfödda immunsystemets funktion och utveckling, särskilt hos barn. "Original Antigenic Sin" förklaras. Kunskap är makt. Tack för att ni studerar vetenskapen och delar med er av kunskapen.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska