Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Hur Covid-"vacciner" lamslår immunsystemet | Del 2 av 5

Blockerar det medfödda immunsystemet och förhindrar dess utveckling, särskilt hos barn. Ursprunglig antigenisk synd

Om den här videon

Här är den andra av fem korta videoklipp som förklarar hur tvångsinjektioner av covider skadar offrens immunförsvar och gör dem mer sårbara för koronavirus och andra infektioner samt cancer. I denna andra video förklarar vi hur injektionerna stör det medfödda immunsystemets funktion och utveckling, särskilt hos barn. "Original Antigenic Sin" förklaras. Kunskap är makt. Tack för att ni studerar vetenskapen och delar med er av kunskapen.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska