Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Anita Krishna är en riktig journalist

Anita Krishna är en riktig journalist. Det är en sällsynt och speciell sak i Kanada nu. Hon var tidigare chef för Global News. Precis som dr Alexanders intelligens, etik och ärlighet stod mellan honom och en korrumperad akademisk värld, skilde Anitas goda karaktär och strävan efter sanning henne från de korrumperade medierna.

Vi är mycket tacksamma för att Anita Krishna upprätthåller journalistiska principer, står upp mot det kriminella kovidföretagandet och väljer att tjäna sanningen oavsett förföljelse.

Anita skriver på substantiv här: https://anita808.substack.com/p/does-msm-understand-why-no-one-likes?r=17wmfr&utm_campaign=post&utm_medium=web

Vi kan stödja Anita här eller via etransfer till: [email protected]

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska