Håll dig till målet (WHO) och skratta lite.

Målet är WHO. Men Iron Will har också några skratt och insikter för oss.

Jag rekommenderar starkt att vi håller oss till målet; målet är WHO. Låt oss alla kräva att våra folkvalda regeringsföreträdare ska vara mycket starka mot WHO, blockera IHR-tillägget, förkasta fördraget om beredskap för pandemier, lämna, avveckla, utreda och åtala WHO. Låt oss påminna våra offentliga tjänstemän om att vi tittar på dem och att de spelar med våra och våra barns liv. Se följande Gårdagens inlägg för aktuell information om hur man stoppar WHO. Vi kommer att ge er fler resurser under de kommande dagarna, men låt oss använda maximal kreativitet med det vi har idag för att hjälpa till att kastrera och avsluta Världshälsoorganisationen.

Låt oss också stärka oss själva och höja humöret med lite vitsig humor och insikter. Kolla in det senaste avsnittet av "That Friday Show" från Strong and Free Canada. Den nya showen har hittat sin gång!

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska