Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Marco Albertazi | En sammanfattning av det costaricanska perspektivet

Costa Ricas nya president Rodrigo Chaves avslutar de gemensamma mandaten

Den kriminella kavidernas agenda har varit mycket likartad runt om i världen. Detta återspeglar den centrala planeringen av den missbrukande agendan.

Rörelsen för hälsa och frihet är en grupp medborgare och experter från Costa Rica som består av läkare, forskare, apotekare, folkhälsoexperter, advokater, sjuksköterskor, psykologer med flera. På spanska är organisationens namn El Movimiento por la Salud la Libertad (Rörelsen för hälsa och frihet).

De försvarar costaricanernas liv, hälsa, rättigheter och friheter och står upp mot övergrepp, restriktioner och statliga pålagor. Tack vare deras goda arbete har Costa Rikan folket har valt en ny president Rodrigo Chavessom inte en WEF-marionett. Chaves upphävde omedelbart munkorgsbestämmelserna och upphörde med tvångsinjektioner. Tack president Chaves!

El presidente Rodrigo Chaves elimina la obligatoriedad de la vacuna y ...
Rodrigo Chaves Costa Ricas president

El Movimiento por La Salud La Liberdad är en medlemsorganisation i Världsrådet för hälsa. Här är deras presentation den 11 april 2022 av grundaren Marco Albertazi inför WCH:s generalförsamling.

"Vilken lysande sammanfattning av hur regeringarna systematiskt har skadat hälsan och välbefinnandet i människor runt om i världen - tack Marco. Vi ska hjälpa dig att påminna dem om att 'Friska medborgare är den största tillgången en nation kan ha.' (Winston Churchill) och återta vår hälsa, våra rättigheter och vår frihet." - Dr Tess Lawrie WCH Medgrundare och medlem av styrkommittén

Marco Albertazi talar vid WCH:s generalförsamling

Världshälsorådets generalförsamling sammanträder varje måndag kl. 14.00 ET (Toronto). Du är alltid välkommen att delta här: https://worldcouncilforhealth.org/newsroom/ 

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska