Vår plikt att överleva

Även om polisen, militären och domstolarna misslyckas måste vi överleva och återupprätta de mänskliga rättigheterna och rättsstaten.

Det var en ära för mig när dr Sam Dube bad mig att ge avslutande kommentarer till en intervju med den femte doktorn som han nyligen höll med tre av World Council For Healths ledare: Dr Kat LIndley, författningsadvokaten Michael Alexander och jag själv, om att stoppa WHO:s snabba strategier för att underkasta världen en global diktatur.  

Dessa tolv minuter är av nåd och näppe fyllda med nyttig information. Om du känner igen dig i detta rekommenderar jag att du tar del av mina kollegers viktiga insikter i hela intervjun här: https://rumble.com/v131m0l-the-5th-doctor-ep.-19-danger-ahead-world-council-for-health-condemns-ominou.html

 

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska